In het kort

Als copywriter leef ik me helemaal in in de wereld van de gebruiker. Dat zorgt voor copy waarbij gebruiksvriendelijkheid en conversies centraal staan. Als je vele mooie woorden en creatieve zinnetjes wil, zoek je beter een andere copywriter. Maar als je copy met een duidelijk doel nodig hebt, dan ben je bij mij wél aan het juiste adres. 

Minder kort

Ik ben opgegroeid in Ieper, gaan studeren in Gent en gaan werken in Bolivië. Net na mijn 29e verjaardag ben ik terug in Ieper komen wonen, met mijn vrouw en inmiddels twee kinderen.

In Bolivië begon ik part-time als copywriter, naast twee andere part-time jobs. Enerzijds gaf ik dagelijks voetbaltraining aan minstens twee groepen. Anderzijds gaf ik Engels in één van de meest prestigieuze scholen van het land.

Even voor ik terug in Ieper kwam wonen, begon ik voltijds als copywriter. Ik mocht al met enkele leuke internationale en bekende nationale bedrijven werken. Maar toch ontbreekt er iets: de lokale connectie.

Als copywriter in Ieper wil ik ook bijzonder graag bedrijven uit Ieper en omstreken helpen met duidelijke copy die hun lezers helpt en hun kassa doet rinkelen.

Denk je dat we elkaar kunnen helpen? Neem eens contact op. Ik kom met plezier jullie koffie proeven. 

In het lang maar het Engels

Hoe ben ik precies freelance copywriter geworden? Waarom ben ik naar Bolivië geweest? Wat deed ik nog voor ik terug naar Ieper kwam? Zo’n dingen lees je hier.